Shoplog midsummer 2016

Shoplog midsummer 2016

Hooooi

Ik heb de laatste maanden wat spulletjes verzameld die ik jullie nog niet heb laten zien. Ik vertel jullie snel wat alles is. Hebben jullie trouwens mijn nieuwe domein al gezien, theorbitofbritt.com. Ja ik heb hem weer! Hoera. Nadat ik hem twee jaar geleden afgestaan had (en was gestopt met bloggen), werd hij gekaapt door een Amerikaans reclamebureau, of zoiets. Toen ik weer opnieuw wou beginnen afgelopen winter, konden we het .com domein nog steeds niet te pakken krijgen. Maar nu kon het weer! Ik ben nu eigenaar van het .nl én het .com domein. Yay :).

Shoplog midsummer 2016

De aankoopjes:

 1. Nike sweater. Deze heb ik gekocht in een nike outlet store in Amsterdam, bij de mannencollectie.
 2. New York Yankees petje. Gekocht in Edinburgh 😀
 3. Nike Air Jordan sweater.
 4. Nike Roshe hi schoenen, ze hebben een heel apart uiterlijk, maar ze staan zó leuk en zitten heerlijk!
 5. Supertrash agenda. Ik was er heel vroeg bij dit jaar met mijn agenda, haha.
 6. 38 mm Krultang. MUSTHAVE.
 7. Mac lipstick in ‘Myth’ en lipliner in ‘Barely Bold’. Foto’s van beide producten (samen) op mijn lippen kan je hieronder vinden.
 8. Nike Iphone 5s hoesje.
 9. Loafers van de Primark. Ik wou al heel lang een heerlijk paar.
 10. Victoria secret etui. Ik zag deze toevallig bij de Etos liggen en ik had nog een nieuwe (en stevige) etui nodig voor school.
 11. Tartan sjaals, 13 ook. Beide gekocht in Schotland!
 12. Ik weet niet echt hoe ik dit moet noemen. Maar je kan het in je telefoon pluggen en ermee bellen. Ook muziek luisteren, maar dat lijkt me niks.

Shoplog midsummer 2016Shoplog midsummer 2016Shoplog midsummer 2016Shoplog midsummer 2016

Ik had ook nog dit superleuke shirt gekocht in Schotland! Het is in de Jurassic park stijl, maar dan met Loch Ness en het monster, natuurlijk :).

Shoplog midsummer 2016

Hebben jullie nog nieuwe dingetjes gekocht de laatste tijd?

Follow:
The Orbit of Britt

Hi! I’m Britt and I’m a student from the Netherlands. The thing I love the most in this world is to read & write Books, especially fantasy. I aspire to be a published author one day – and it would be an absolute dream to become a bestselling one! I want to travel the world & do what I love (and preferably get paid for it).
You can get in contact with me at: contact@theorbitofbritt.com ✨

Find me on: Web | Instagram

4 Comments

 1. 08/13/2016 / 1:51 pm

  Ik vind je pet erg tof! 😉

 2. 08/13/2016 / 7:13 pm

  Leuke spulletjes heb je gekocht! Fijn ook van het .com 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected!